• Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Ειδήσεις
  • Εγκαινιάστηκε το παρεκκλήσιο του Οσίου Παϊσίου στο Θεοτοκιό

Πολυαρχιερατικός Εσπερινός για τον Άγιο Καλλίνικο Εδέσσης στην Άρτα

Σε κλίμα πνευματικής χαράς τελέστηκε σήμερα το εσπέρας, Κυριακή 7 Αυγούστου 2022, ο Πολυαρχιερατικός Εσπερινός για την μνήμη του Αγίου Καλλινίκου Μητροπολίτου Εδέσσης στην Άρτα, εορτή κατά την οποία άγει και τα ονομαστήριά του, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος.

Διαβάστε Περισσότερα

Εορτή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στις Κρανιές

Το Σάββατο 6 Αυγούστου 2022, το πρωΐ, στο Εκκλησάκι της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, των Κατασκηνώσεων Αρρένων της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης στις Κρανιές, ελειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος.

Διαβάστε Περισσότερα

Εορτή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Ενορία Συκεών Άρτης

Την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022, το απόγευμα, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Συκεών Άρτης, ετελέσθη Μέγας Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου.

Διαβάστε Περισσότερα

Παράκληση προς την Θεοτόκο στην Άρτα

Την Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022, το απόγευμα, στον Ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Μαξίμου του Γραικού, της πόλεως Άρτης, εψάλη ο Παρακλητικός Κανόνας προς την Υπεραγία Θεοτόκο, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου.

Διαβάστε Περισσότερα

Παράκληση προς την Θεοτόκο στο Δημαριό Άρτης

Την Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022, το απόγευμα, στον ενοριακό Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Δημαριού Άρτης, εψἀλη ο Παρακλητικός Κανόνας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου.

Ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας στο Κήρυγμά του ετόνισε, ότι "υμνώ την Παναγία, σημαἰνει καθαρίζω την ψυχή μου".

Φωτογραφίες

Ενημερωθείτε ηλεκτρονικά για τα νέα μας

logo imartis small white