Skip to main content

Κατασκηνώσεις 2016

09 Σεπτεμβρίου 2016

Με τη χάρη του Θεού πραγματοποιήθηκαν και εφέτος οι δύο κατασκηνωτικές περίοδοι για τα παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου – Λυκείου, στις δύο κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις της Μητροπόλεώς μας στις Κρανιές Ρετσιανών και στο Αθαμάνιο.

Οι νέοι μας μέσα στο όμορφο φυσικό περιβάλλον, με τη βοήθεια των έμπειρων στελεχών, είχαν τη δυνατότητα να συνδεθούν πιο στενά με την Εκκλησία. Η λατρευτική ζωή, τα αγιογραφικά αναγνώσματα και η σωστή ψυχαγωγία, τούς βοήθησαν να βιώσουν μοναδικές εμπειρίες, χρήσιμες και καθοριστικές για την πορεία τους.
Ψυχή της Κατασκήνωσης, όπως πάντοτε, ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Ιγνάτιος, ακούραστος, απλός, προσηνής, με νεανικό ενθουσιασμό, μέχρι του σημείου να συνοδεύσει τα παιδιά του Λυκείου στην ορειβασία τους στο βουνό της Τζούρας, στις Κρανιές...
Εφέτος την ευθύνη των Κατασκηνώσεων για τα αγόρια είχαν ο π. Θεολόγος, με υπαρχηγούς τον κ. Γεώργιο Σμύρη (Α΄ Περίοδος) και τον κ. Κωνσταντίνο Μανιφάβα (Β΄ Περίοδος), στις δε κοπέλες Αρχηγός Α΄ Περιόδου η κα. Χρυσούλα Ζυγούρη-Αναγνωστοπούλου και στη Β΄ Περίοδο Αρχηγός η κα. Ειρήνη Βλάχου με υπαρχηγό την δίδα. Νεκταρία Αναγνωστοπούλου.
Τα παιδιά μας ενθουσιασμένα ανανέωσαν το ραντεβού τους το Χειμώνα στην Άρτα, στις κατηχητικές συνάξεις που γίνονται στις Ενορίες της πόλεως και των περιχώρων.

Φωτογραφίες

Αρρένων Α΄ Περίοδος
Αρρένων Β΄ Περίοδος
Θηλέων Α΄ Περίοδος
Θηλέων Β΄ Περίοδος